Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit oktober, 2022 tonen

Naar het Laarbeekbos...

 Als start van 'de week van het bos' trokken we met 5 en 6 naar het Laarbeekbos. We namen het openbaar vervoer tot aan het bos. Hier gingen we in groepjes op verkenning en gingen we aan de slag met onze werkbundel.  Na inspanning komt ook uiteraard ontspanning. We gingen met z'n allen naar de grote speeltuin in het bos! Ook ik mocht even genieten van de speeltuin. 😂 Kijk maar even mee...

Scholenveldloop

Dit jaar konden we weer met onze school en de andere scholen uit de gemeente deelnemen aan de scholenveldloop!  Het verliep wat anders dan afgelopen jaren... We hielden een stempelloop. We gaven 20 minuten lang het beste van onszelf, zo verzamelden we per gelopen rondje een stempel. Bij juf Katelijne in de turnles hadden we al goed geoefend. De drie winnaars van onze klas waren Manassé (brons), Ilias (zilver) en Walid (goud)! Iedereen gaf het beste van zichzelf, want het was niet steeds gemakkelijk! 

proFIETSiat

Alweer gingen we op uitstap. En alweer met de fiets!  Samen met het 6de leerjaar gingen we op fietsverkenning door de gemeente. Dankzij juf Margo van de brede school, de politie van Sint-Agatha-Berchem, Juf Carine en juf Katelijne konden we veilig tot aan onze picknickplek fietsen. Ook het terugfietsen naar school verliep erg vlot!  En als kers op de taart was de zon ook een hele dag van de partij!  PS: Er werden geen foto's getrokken tijdens het fietsen. Je kan wel meegenieten van onze picknick en vrije tijd!